دبیرستان دوره دوم دخترانه حضرت خدیجه کبری (س)
 



13 مرداد 1399

گزیده بیانات رهبر معظم انقلاب به مناسبت عید قریان 99

مولف: مدیر   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

رهبر معظم انقلاب در سخنانی به مناسبت عید قربان یادآورشدند که حرکت در مسیر حق سختی و دشواری دارد.

رهبر انقلاب - آیت الله خامنه ای

 آیت‌الله خامنه‌ای  رهبر معظم جمهوری اسلامی ایران،طی سخنانی با مردم که در روز عید قربان به صورت مستقیم از شبکه یک سیما پخش شد، به بیان نکاتی درباره ایام ذی‌الحجه و وضعیت امروز کشور پرداختند.

گزیده سخنان ایشان به شرح زیر است:

* حرکت در راه حق با مرور دوران پیامبری موسی (ع) به ما نشان می‌دهد که با وجود آن معجزات، چقدر سختی و مشکلات دارد.

 

* یکی از دلخوشی‌هایم در طول این سال‌ها و از حوادث پرجاذبه برای من دیدار با مردم بوده است اما کرونا که دشمن حقیر و خطیری است مانع شده است.

* امروز همه دنیا با ابتلای همگانی مواجه‌اند. شاید در بسیاری از جاها هم کسانی باشند که به مردم کمک‌هایی می‌کنند ما فکر نمی‌کنم جایی مثل ایران تعداد افراد داوطلب برای کمک به مردم آنقدر زیاد باشد.

* مجموعه‌های درمانی در صفوف مقدم مبارزه بودند و فداکاری کردند و زبان قاصر از بیان این فداکاری است. پشت سر آنان همین داوطلبان بودند که پشتیبانی کردند.

* عده‌ای از مردم در ماجرای شیوع به شدت آسیب دیدند و این را باید جبران کرد. این را باید مردم جبران کنند، نمی‌توان همه بار را بر دوش دولت و نهادهای شبه‌دولتی گذاشت، آنها هم وظایفی دارند که باید انجام دهند، اما کافی نیست و خود مردم هم می‌توانند کمک کنند.

* در ایام محرم که برخی هیئت ها اطعامی تهیه می‌کنند باید کاملاً پاکیزه و دور از مشکلات ابتلا، آن را به همین خانواده‌های آسیب‌دیده برسانند و انقلابی‌گری یعنی همین.

* وقتی دشمنی زیاد می‌شود باید همکاری هم زیاد شود. دشمنان درصدند ملت ایران را اذیت کنند وقتی می‌خواهند چنین کنند، باید همه نیروهای‌مان را جمع کنیم و در برابرشان بایستیم.

* تحریمی که علیه ملت ایران آمریکایی‌ها به کار گرفتند، تردیدی نیست که یک جنایت است. ظاهرش این است که علیه جمهوری اسلامی است اما در واقع علیه همه مردم ایران است.

* تحریمی که علیه ملت ایران آمریکایی‌ها به کار گرفتند، تردیدی نیست که یک جنایت است. ظاهرش این است که علیه جمهوری اسلامی است اما در واقع علیه همه مردم ایران است.

* هدف میان‌مدت آنان این است که محدودیتهایی ایجاد کنند که در زمینه‌های علمی پیشرفتی صورت نگیرد،هدف بلندمدت آنان هم به ورشکستگی کشاندن دولت است و به فروپاشی کشاندن اقتصاد این کشور است که دیگر ادامه حیات برایش میسر نباشد.

* هدف جانبی آنان هم از این کار این است که رابطه ایران با کشورهای مقاومت در منطقه را قطع کنند و این سه هدف در کنار این هدف جانبی چیزی است که آنان دنبال می‌کنند ولی شتر در خواب بیند پنبه دانه.

* تحریم مشکلاتی برای ما ایجاد کرده و در این شکی نیست اما همه مشکلات ما از تحریم نیست، گاهی از مدیریت هم هست و در این اواخر هم به کرونا نیز مربوط می‌شود.

* به موازات تحریم یک جریان تحریف هم هست. واژگون نشان‌دادن واقعیات کشور ما نیز یکی از کارهایی است که دشمنان انجام می‌دهند تا هم ضربه به روحیه مردم بزنند و هم آدرس غلط دادن است برای رفع مشکل تحریم.

* پول زیادی در این زمینه خرج می‌کنند و شما هم می‌بینید که هم رییس‌شان و هم همراهانش چگونه دارند خود را واقعا خفه می‌کنند تا علیه ایران در این سمت و آن سمت دنیا سخن بگویند.

* از ابتدای انقلاب آنان تلاش می‌کنند که به مردم ایران تلقین کنند که بیچاره شدید، هیچکسی به شما کمک نمی‌کند و با قطع ارتباط با آمریکا و با گسستن پیوند استعماری بین ایران و آمریکا پدر ملت ایران درآمده است و با صدها زبان و وسیله این کار را انجام می‌دهند.

* اگر پیشرفتی در کشور باشد به آن مطلقا بی‌توجهند و اگر نقطه ضعفی باشد آن را ده‌برابر می‌کنند و همه این کارها برای ناامیدکردن جوانان است که البته این حرف‌ها به برخی هم تأثیر می‌گذارد و همان‌ها را در کشور تکرار میکنند.

* خلاصه این حرف کوتاه‌آمدن در برابر آمریکا و تسلیم شدن است که حالا من درباره این بعداً صحبت خواهم کرد.اگر جریان تحریف شکست بخورد جریان تحریم قطعاً شکست می‌خورد؛ چرا که عرصه، عرصه جنگ اراده‌هاست.

* شکی نیست که تحریم یک جنایت و ضربه‌ای است که آمریکا به ایران وارد کرده است اما جوانان و مسئولان ما این تحریم را وسیله‌ای برای اتکای به نفس خود قرار دادند.

* تمرین جداسازی اقتصاد کشور از نفت موضوع بسیار مهمی است و الان اینگونه شده است که یا نفت ما را کمتر می‌خرند یا کمتر برمی‌دارند و این تمرینی است تا ما اقتصاد خود را از نفت جدا کنیم.

* تحریم قطعاً قابل علاج است و جواب قطعاً این است که علاجش عقب‌نشینی در برابر آمریکا نیست. چون اگر عقب‌نشینی کنیم خواسته‌های جدیدی مطرح خواهند کرد.

* آنان می‌گویند صنعت هسته‌ای را کاملاً کنار بگذارید، بازدارنده نظامی خود را به یک‌دهم برسانید و از اقتدار منطقه‌ای خود صرف‌نظر کنید. وقتی چنین شود او قانع نمی‌شود و در خواست جدیدی را مطرح می‌کند.

* برخی تحت تأثیر همین فشارها می‌گویند هسته‌ای به چه دردی می‌خورد؟ هسته‌ای نیاز فردای ماست. آن روز که ما احتیاج به برق هسته‌ای پیدا کردیم، در خانه چه کسی برویم؟ برویم از آمریکا و اروپا گدایی کنیم که برای ما برق هسته‌ای بیاورید؟ آنان که این کار را هم نمی‌کنند.

* اینکه می‌گویم با آمریکا مذاکره نمی‌کنیم دلیلش این است که مذاکره یعنی این که همه قدرت منطقه‌ای، صنعت هسته‌ای و بازدارندگی نظامی را کنار بگذاریم که اگر کنار نگذاریم هم همین آش و همین کاسه است و تحریم‌ها وضع می‌شود. کدام انسان باشرف و معتقد به حفظ مصالح کشور حاضر است تحت این شرایط کنار بیاید؟

* البته این پیرمردی که در آمریکا بر سر کار است از این مذاکره سود خواهد برد یا برای خودش یا انتخابات می‌خواهد از این مذاکره استفاده کند.

* به وعده‌های این و آن هم نباید تکیه کرد. ما در سال ۹۷ که آمریکا از برجام خارج شد اروپایی‌ها گفتند که چند ماه صبر کنید و همینطور ما را عقب انداختند و اقتصاد ما را معطل کردند که اروپا کاری می‌کند یا نه. این برای اقتصاد کشور مضر است و نباید کشور را معطل کرد.

* آنها یک بازیچه چرندی به اسم اینستکس را درآوردند که معنایش این است که پول کشور را تقدیم حضرات اروپایی کنیم و آنان هرچیزی که لازم دیدند برای کشور خریداری کنند که حتی همین کار را هم البته انجام ندادند.

* اینکه ارز افسار پاره کند و روزبه‌روز بالاتر رود اصلأ قابل قبول نیست و البته در گزارشاتی که دریافت کرده‌ام این ماجرا بیش از اینکه دلایل اقتصادی داشته باشد دلایل امنیتی و سیاسی دارد.

* { با اشاره به گرانی‌ها و مشکلات جدی خانوارها در تأمین معیشت} کارهای لازم برای رفع این مشکلات را در جلسات خصوصی با مسئولان از جمله آقای رئیس‌جمهور مطرح کرده‌ایم و باز هم به دستگاههای مسئول تأکید می‌کنیم.

* مسئله فوری در بخش اقتصاد «مهار نوسان قیمتها، ایجاد ثبات در بازار و حفظ ارزش پولی ملی» است.

* این حالتِ هر روز یک قیمت برای اجناس و افسار پاره کردن قیمت ارز برای کشور مضرّ است و افراد آشنا به مدیریتهای اجرایی معتقدند که این مسئله با برخورد دستگاههای اجرایی و در مواردی دستگاه قضایی قابل مهار است.

* در قضیه ارز، بانک مرکزی تلاشهای زیادی انجام می‌دهد که ان‌شاءالله موفق خواهد شد البته گزارش‌های مطمئنی وجود دارد که دلایل سیاسی، امنیتی در افزایش قیمت ارز بیش از دلایل اقتصادی مؤثر است که در این صورت باید با کسانی که به این آتش دامن می‌زنند، جداً مقابله شود.

* مسئله «هدایت نقدینگی به سمت تولید» و همچنین «رفع موانع جهش تولید» از دیگر اولویتهای اقتصاد کشور است

* عده‌ای از کارشناسان پیشنهاد کرده‌اند رؤسای سه قوه کارگروهی را برای شناسایی و رفع موانع تولید تعیین کنند.

* اصلاحات اساسی در اقتصاد کشور «اصلاح ساختار بودجه»، «اصلاح نظام بانکی»، «ارتقاء سرمایه‌گذاری و اشتغال» و «بهبود محیط کسب و کار» است. این موارد دو سال قبل و همزمان با تشکیل جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی به سران قوا ابلاغ شد که البته با وجود تلاشها پیشرفت قابل توجهی نداشته است البته مهم این است که ما می‌دانیم چه می‌خواهیم و به دنبال چه برنامه‌ای هستیم.

* راجع به آینده هم جمله‌ای بگویم که برای تامین آینده به صبر و ثبات نیاز داریم و خوشبختانه مردم صبوری داریم که ایمان قوی دارند و به نظام اعتماد دارند و مسئولان هم باید ثبات قدم داشته باشند و از شک‌ و تردید در این زمینه دوری کنند.

* مشکلاتی که امروز آمریکا را محصور کرده‌ است قابل مقایسه با مشکلات ما نیست. آنان مشکلات لاینحل اقتصادی و بیش از ۴۵ میلیون بیکار دارند و مشکلات مدیریتی که خود را در کرونا و رفتار سنگدلانه پلیس نشان داده است.

* اینها باعث شده که آمریکا در سطح دنیا منفور و منزوی شود. آتش زیر خاکستر هم دارد شعله می‌کشد هرچند که ممکن است آنچه امروز در ایالتهای آمریکا رخ می‌دهد را سرکوب کنند اما این آتش زیر خاکستر است و باز شعله می‌کشد چرا که نظام حاکم آنان، نظام غلطی است.

* آمریکا می‌کوشد ایران و چین و دیگر کشورها را دشمن ملت خود معرفی کند اما بزرگترین دشمن ملت آمریکا همان رژیم حاکم بر آمریکاست. آنان در خارج به دنبال دشمن نباشد.

* در برخی بخشها دولت کارهای خوبی انجام داده است که البته در همه بخش‌ها نمی‌شود این را گفت اما به هرحال کارهای خوبی هم انجام شده و ان شاءالله دولتی تازه‌نفس هم خواهد آمد و کارها را با جدیت بیشتری پیگیری خواهد کرد.

* در عزاداری‌ها معیار آن چیزی است که کارشناسان بهداشت و ستاد ملی مقابله با کرونا می‌گویند. بنده شخصا هر آنچه که آنان بگویند را رعایت می‌کنم و توصیه من به همه هیئت‌داران و منبری‌ها این است که به سخنان کادر بهداشتی گوش کنند، کرونا مسئله کوچکی نیست و اگر همین رعایت‌ها هم انجام نشود آن وقت ممکن است به فاجعه‌ای ختم شود که آن سرش ناپیدا باشد.

تعداد مشاهده (1487)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره خبر "گزیده بیانات رهبر معظم انقلاب به مناسبت عید قریان 99"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید